Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK424g679kcal89.1g1.3g381.9g0g
Sipuli 499g151kcal6.2g24g1g8.5g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g25g24kcal1.5g4.2g0.1g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g624g2172kcal78g448.7g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g62g456kcal0.6g0.6g49.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.8g1g2.8g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g375g1685kcal52.4g1.9g164.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen874g288kcal28.8g42.8g0g0g
Basilika, kuivattu 1.9g4.8kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g11518kcal532g1167.2g1213g28.2g
Valittu annoskoko2980g5759kcal266g583.6g606.5g14.1g
Annoskoko puolitettuna1490g2880kcal133g291.8g303.3g7.1g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146