Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK680g1088kcal142.8g2g612g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g40g39kcal2.4g6.8g0.2g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g1000g3480kcal125g719g12g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g600g2700kcal84g3g264g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1400g462kcal46.2g68.6g0g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9550g18456kcal852.6g1870g1943.8g45g
Valittu annoskoko4775g9228kcal426.3g935g971.9g22.5g
Annoskoko puolitettuna2388g4614kcal213.2g467.5g486g11.3g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146