Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK85g136kcal17.8g0.3g76.4g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g5g4.8kcal0.3g0.8g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g125g434kcal15.6g89.7g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g75g337kcal10.5g0.4g33g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g2304kcal106.6g233.6g242.6g5.8g
Valittu annoskoko596g1152kcal53.3g116.8g121.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna298g576kcal26.7g58.4g60.7g1.5g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146