Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)120g102kcal1.2g4.2g8.4g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g420g71kcal6.7g9.2g0.8g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl600g180kcal27.6g11.4g1.8g9.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g971kcal73.8g58g46.2g21.6g
Valittu annoskoko1224g486kcal36.9g29g23.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna612g243kcal18.5g14.5g11.6g5.4g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207