Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)140g119kcal1.4g4.9g9.8g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g490g83kcal7.8g10.8g1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl700g210kcal32.2g13.3g2.1g11.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g126kcal0g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g1133kcal86g67.6g54.2g25.2g
Valittu annoskoko1428g567kcal43g33.8g27.1g12.6g
Annoskoko puolitettuna714g283kcal21.5g16.9g13.6g6.3g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207