Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)160g136kcal1.6g5.6g11.2g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g560g95kcal9g12.3g1.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl800g240kcal36.8g15.2g2.4g12.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g144kcal0g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g1295kcal98.2g77.2g61.8g29g
Valittu annoskoko1632g648kcal49.1g38.6g30.9g14.5g
Annoskoko puolitettuna816g324kcal24.6g19.3g15.5g7.3g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207