Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)180g153kcal1.8g6.3g12.6g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g630g107kcal10.1g13.9g1.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl900g270kcal41.4g17.1g2.7g14.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g1457kcal110.6g87.2g69.8g32.6g
Valittu annoskoko1836g729kcal55.3g43.6g34.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna918g364kcal27.7g21.8g17.5g8.2g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207