Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)50g43kcal0.5g1.7g3.5g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g175g30kcal2.8g3.9g0.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl250g75kcal11.5g4.8g0.8g4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g405kcal30.8g24.2g19.6g9.2g
Valittu annoskoko510g202kcal15.4g12.1g9.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna255g101kcal7.7g6.1g4.9g2.3g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207