Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)60g51kcal0.6g2.1g4.2g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g210g36kcal3.4g4.6g0.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl300g90kcal13.8g5.7g0.9g4.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g486kcal36.8g29g23.2g11g
Valittu annoskoko612g243kcal18.4g14.5g11.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna306g121kcal9.2g7.3g5.8g2.8g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207