Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)80g68kcal0.8g2.8g5.6g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g280g48kcal4.5g6.2g0.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl400g120kcal18.4g7.6g1.2g6.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8g72kcal0g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g648kcal49.2g38.8g31g14.4g
Valittu annoskoko816g324kcal24.6g19.4g15.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna408g162kcal12.3g9.7g7.8g3.6g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207