Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g20g76kcal0.2g18.4g0.1g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g12g1.9kcal0g0.3g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g100g100kcal14g1.7g4.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Sieni tatti, hapero 200g55kcal3.7g5.8g1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g863kcal40.6g69g43.6g8.6g
Valittu annoskoko563g432kcal20.3g34.5g21.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna281g216kcal10.2g17.3g10.9g2.2g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234