Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Naudanpaisti 400g444kcal86.6g0g10.4g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2710g1884kcal194.2g148g55.6g13.4g
Valittu annoskoko1355g942kcal97.1g74g27.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna678g471kcal48.6g37g13.9g3.4g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393