Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Purjosipuli250g48kcal4.5g6g0.5g5.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370g130kcal3.7g25.2g1.9g5.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Kiinankaali 200g40kcal3.1g4.5g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g900kcal33.2g117.2g29.4g34.4g
Valittu annoskoko2480g450kcal16.6g58.6g14.7g17.2g
Annoskoko puolitettuna1240g225kcal8.3g29.3g7.4g8.6g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441