Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g110g187kcal16.5g0g13.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 100g59kcal9.8g3g0.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.8g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g699kcal53.4g6.2g50.2g25.6g
Valittu annoskoko239g349kcal26.7g3.1g25.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna120g175kcal13.4g1.6g12.6g6.4g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609