Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 438g240kcal7g57.4g0.7g3.7g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g188g569kcal35.7g0.9g46.9g0g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g3053kcal156.2g126.4g219.6g10.6g
Valittu annoskoko1080g1526kcal78.1g63.2g109.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna540g763kcal39.1g31.6g54.9g2.7g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874