Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 526g288kcal8.4g68.9g0.9g4.5g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g225g683kcal42.8g1.1g56.3g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.9g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 41g359kcal0g0g40.5g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g3663kcal187.6g151.8g263.6g12.8g
Valittu annoskoko1296g1832kcal93.8g75.9g131.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna648g916kcal46.9g38g65.9g3.2g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874