Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 613g336kcal9.8g80.4g1g5.2g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g263g796kcal49.9g1.3g65.7g0g
Kananmuna kuoreton 385g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g4274kcal218.8g177.2g307.6g15g
Valittu annoskoko1512g2137kcal109.4g88.6g153.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna756g1068kcal54.7g44.3g76.9g3.8g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874