Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 700g383kcal11.1g91.8g1.2g6g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g300g909kcal57g1.5g75g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3452g4879kcal249.6g202.4g351.2g17g
Valittu annoskoko1726g2439kcal124.8g101.2g175.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna863g1220kcal62.4g50.6g87.8g4.3g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874