Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 701g384kcal11.1g91.9g1.2g6g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g300g910kcal57.1g1.5g75.1g0g
Kananmuna kuoreton 441g628kcal55.1g1.3g45.2g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54.1g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g4884kcal250g202.6g351.8g17g
Valittu annoskoko1728g2442kcal125g101.3g175.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna864g1221kcal62.5g50.7g88g4.3g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874