Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 788g432kcal12.5g103.4g1.3g6.7g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g338g1024kcal64.2g1.7g84.5g0g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 61g538kcal0g0g60.8g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g5495kcal281g228g395.6g19.2g
Valittu annoskoko1944g2747kcal140.5g114g197.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna972g1374kcal70.3g57g98.9g4.8g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874