Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 88g48kcal1.4g11.5g0.1g0.7g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g38g114kcal7.1g0.2g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g611kcal31.2g25.4g43.8g2.2g
Valittu annoskoko216g305kcal15.6g12.7g21.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna108g153kcal7.8g6.4g11g0.6g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874