Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 175g96kcal2.8g22.9g0.3g1.5g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g75g227kcal14.3g0.4g18.8g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana863g1220kcal62.8g50.4g88g4.2g
Valittu annoskoko432g610kcal31.4g25.2g44g2.1g
Annoskoko puolitettuna216g305kcal15.7g12.6g22g1.1g
Arvot/100g100g141kcal7.3g5.8g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874