Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 263g144kcal4.2g34.5g0.4g2.2g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g113g341kcal21.4g0.6g28.2g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1832kcal93.8g76.2g131.8g6.4g
Valittu annoskoko648g916kcal46.9g38.1g65.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna324g458kcal23.5g19.1g33g1.6g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874