Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1.2g4.3kcal0.5g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 6.6g20kcal0g4.9g0g0g
Ruislese 2.8g7.8kcal0.4g0.7g0.1g1.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g112g376kcal15.5g72g2.6g6.7g
Voi 5.4g39kcal0.1g0g4.4g0g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g894kcal33g156.2g14.4g15.6g
Valittu annoskoko194g447kcal16.5g78.1g7.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna97g224kcal8.3g39.1g3.6g3.9g
Arvot/100g100g231kcal8.5g40.3g3.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991