Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g2g7.1kcal0.9g0.8g0.1g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 11g33kcal0g8.1g0g0g
Ruislese 4.7g13kcal0.7g1.2g0.2g1.8g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g187g627kcal25.8g119.9g4.3g11.2g
Voi 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Vesi108g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g1490kcal55g260g23.8g26g
Valittu annoskoko323g745kcal27.5g130g11.9g13g
Annoskoko puolitettuna161g373kcal13.8g65g6g6.5g
Arvot/100g100g231kcal8.5g40.3g3.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991