Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g2.4g8.5kcal1.1g0.9g0.1g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 13g40kcal0g9.7g0g0g
Ruislese 5.6g16kcal0.8g1.5g0.2g2.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g225g752kcal31g143.9g5.2g13.5g
Voi 11g78kcal0.1g0g8.7g0g
Vesi129g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1788kcal66g312g28.4g31.4g
Valittu annoskoko387g894kcal33g156g14.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna194g447kcal16.5g78g7.1g7.9g
Arvot/100g100g231kcal8.5g40.3g3.7g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991