Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kuohukerma100g340kcal2g3g35g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 15g59kcal0.3g0.3g6.3g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Tonnikala öljyssä 150g285kcal40.7g0g13.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1887kcal128.8g16g144.2g3.4g
Valittu annoskoko530g943kcal64.4g8g72.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna265g472kcal32.2g4g36.1g0.9g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005