Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas100g280kcal19g0g22g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6216g1544kcal121.6g55.2g80.2g46.2g
Valittu annoskoko3108g772kcal60.8g27.6g40.1g23.1g
Annoskoko puolitettuna1554g386kcal30.4g13.8g20.1g11.6g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264