Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g350g945kcal56g0g80.5g0g
Lohifilee 900g1758kcal168.2g0g121.5g0g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g10g13kcal0.3g2.1g0.6g1.4g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 60g16kcal1.9g0.6g0.5g1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2674g5491kcal453.6g8.4g406.6g7.2g
Valittu annoskoko1337g2746kcal226.8g4.2g203.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna669g1373kcal113.4g2.1g101.7g1.8g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391