Kevyt kalapaistos
Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.
Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.
Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.
Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.
Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.
Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.
Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.
Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.
Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.
Tarjoile maalaispatongin kera.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa
Pimpula87