Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g333g57kcal6.3g7g0.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g420kcal28.5g0g33g0g
Jauheliha, sika-nauta 667g1476kcal116.7g0g113.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g75g675kcal0g0g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g5380kcal307.2g38g444.8g9.4g
Valittu annoskoko1450g2690kcal153.6g19g222.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna725g1345kcal76.8g9.5g111.2g2.4g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492