Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g400g68kcal7.6g8.4g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g180g504kcal34.2g0.1g39.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g90g810kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g6455kcal368.8g45.8g534g11.2g
Valittu annoskoko1740g3228kcal184.4g22.9g267g5.6g
Annoskoko puolitettuna870g1614kcal92.2g11.5g133.5g2.8g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492