Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g67g11kcal1.3g1.4g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 133g295kcal23.3g0g22.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1076kcal61.4g7.6g88.8g1.8g
Valittu annoskoko290g538kcal30.7g3.8g44.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna145g269kcal15.4g1.9g22.2g0.5g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492