Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g667g113kcal12.7g14g1.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g300g840kcal57g0.1g66g0g
Jauheliha, sika-nauta 1333g2953kcal233.3g0g226.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g217g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g150g1350kcal0g0g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g10759kcal614.6g76.4g889.8g18.8g
Valittu annoskoko2900g5380kcal307.3g38.2g444.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna1450g2690kcal153.7g19.1g222.5g4.7g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492