Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g100g17kcal1.9g2.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g45g126kcal8.6g0g9.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1614kcal92.4g11.4g133.6g2.8g
Valittu annoskoko435g807kcal46.2g5.7g66.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna218g404kcal23.1g2.9g33.4g0.7g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492