Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g133g23kcal2.5g2.8g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 267g591kcal46.7g0g45.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2152kcal123g15.2g178g3.8g
Valittu annoskoko580g1076kcal61.5g7.6g89g1.9g
Annoskoko puolitettuna290g538kcal30.8g3.8g44.5g1g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492