Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%753g2184kcal233.5g12.1g128g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g352g148kcal34.4g1.4g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g40g241kcal8.4g2.7g21.7g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g5234kcal555.2g51.4g300.2g0.2g
Valittu annoskoko1170g2617kcal277.6g25.7g150.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna585g1309kcal138.8g12.9g75.1g0.1g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269871