Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%904g2621kcal280.2g14.5g153.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g422g177kcal41.3g1.7g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g48g289kcal10.1g3.2g26g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g6281kcal666.4g61.6g360.2g0.4g
Valittu annoskoko1404g3141kcal333.2g30.8g180.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna702g1570kcal166.6g15.4g90.1g0.1g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269871