Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%1506g4369kcal467g24.1g256.1g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g703g295kcal68.9g2.8g0.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g80g482kcal16.9g5.3g43.4g0g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g19g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g10469kcal1110.8g102.4g600.4g0.6g
Valittu annoskoko2340g5234kcal555.4g51.2g300.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna1170g2617kcal277.7g25.6g150.1g0.2g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269871