Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%600g1740kcal186g9.6g102g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g280g118kcal27.4g1.1g0.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g32g192kcal6.7g2.1g17.3g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1864g4169kcal442.2g40.8g239.2g0.2g
Valittu annoskoko932g2085kcal221.1g20.4g119.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna466g1042kcal110.6g10.2g59.8g0.1g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269871