Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Paseerattu tomaatti rainbow200g70kcal2g13.8g1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g300g1005kcal39g204g4.5g19.2g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g3442kcal183.8g455.2g101g41.8g
Valittu annoskoko948g1721kcal91.9g227.6g50.5g20.9g
Annoskoko puolitettuna474g861kcal46g113.8g25.3g10.5g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145