Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 400g661kcal67g0g44g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Maustekurkku200g33kcal1.4g6g0.2g3.6g
Kalaliemi laimennettu 400g12kcal0g1.2g0.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 150g447kcal27.8g3.8g36g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 110g363kcal2.2g3.3g38.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3030g3179kcal202g51.8g240.8g16.6g
Valittu annoskoko1515g1590kcal101g25.9g120.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna758g795kcal50.5g13g60.2g4.2g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195