Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 150g20kcal1.7g1.5g0.3g1.8g
Luumutomaatti pirkka, 83g100g20kcal0.6g3.8g0.3g6g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kurkku 100g11kcal0.6g1.4g0.1g0.7g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g185g352kcal46.3g0g18.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g137g82kcal0.5g20.6g0.1g1.9g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1684g1314kcal128.6g61g61.4g22.8g
Valittu annoskoko842g657kcal64.3g30.5g30.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna421g329kcal32.2g15.3g15.4g5.7g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340