Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g481g484kcal99.5g0g21.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 240g69kcal2.4g11.1g0.7g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)12g51kcal0.8g7.4g1.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g18g14kcal1.4g1.7g0.1g0g
Punaviini 80g57kcal0.2g0.2g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Soijakastike 8g4.8kcal0.4g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2848g1722kcal217.6g85g66g25.2g
Valittu annoskoko1424g861kcal108.8g42.5g33g12.6g
Annoskoko puolitettuna712g430kcal54.4g21.3g16.5g6.3g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614