Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g600g604kcal124.2g0g27g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)15g63kcal1g9.3g2.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g23g17kcal1.7g2.1g0.1g0g
Punaviini 100g71kcal0.3g0.2g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Soijakastike 10g6kcal0.5g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g2149kcal271.4g106.2g82.6g31.8g
Valittu annoskoko1778g1075kcal135.7g53.1g41.3g15.9g
Annoskoko puolitettuna889g537kcal67.9g26.6g20.7g8g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614