Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g721g725kcal149.2g0g32.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 361g104kcal3.6g16.6g1.1g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)18g76kcal1.3g11.2g2.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g27g20kcal2g2.6g0.1g0g
Punaviini 120g85kcal0.4g0.2g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Soijakastike 12g7.2kcal0.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4272g2582kcal326.2g127.4g99.2g38g
Valittu annoskoko2136g1291kcal163.1g63.7g49.6g19g
Annoskoko puolitettuna1068g646kcal81.6g31.9g24.8g9.5g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614