Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g841g846kcal174.1g0g37.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 421g121kcal4.2g19.3g1.3g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.9g0.7g8.8g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)21g88kcal1.5g13g3.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g32g24kcal2.4g3g0.2g0g
Punaviini 140g99kcal0.4g0.3g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Soijakastike 14g8.5kcal0.7g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4984g3013kcal380.6g148.8g116g44.6g
Valittu annoskoko2492g1506kcal190.3g74.4g58g22.3g
Annoskoko puolitettuna1246g753kcal95.2g37.2g29g11.2g
Arvot/100g100g61kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614