Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g120g121kcal24.9g0g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)3g13kcal0.2g1.9g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.5g3.4kcal0.3g0.4g0g0g
Punaviini 20g14kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g430kcal54.2g21.4g16.6g6.4g
Valittu annoskoko356g215kcal27.1g10.7g8.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna178g108kcal13.6g5.4g4.2g1.6g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614