Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g2400g2414kcal496.8g0g108g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 1200g346kcal12g55.2g3.6g21.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 4g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)60g252kcal4.2g37.2g9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g90g68kcal6.7g8.5g0.4g0g
Punaviini 400g282kcal1.2g0.8g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14222g8597kcal1086.6g424.4g330.2g126.8g
Valittu annoskoko7111g4298kcal543.3g212.2g165.1g63.4g
Annoskoko puolitettuna3556g2149kcal271.7g106.1g82.6g31.7g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614