Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g240g242kcal49.7g0g10.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)6g25kcal0.4g3.7g0.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g9g6.8kcal0.7g0.9g0g0g
Punaviini 40g28kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Soijakastike 4g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g860kcal108.6g42.6g33g12.8g
Valittu annoskoko712g430kcal54.3g21.3g16.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna356g215kcal27.2g10.7g8.3g3.2g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614